Muutama rahansäästövinkki

Mar 17, 2012 by

Tulemme tästä lähtien julkaisemaan ajoittain blogikirjoituksia, joiden teemana on esitellä rahansäästämisvinkkejä. Aioimme laajentaa blogi-osamme käsittelemään muutakin kuin pelkästään pikalainoja tai lainavertailua, niin kuin voi varmaan huomata tästä edellisestä kirjoituksesta koskien osittain aihetta sijoittaminen, lainaamisen ohella.

Rahan säästiminen on tärkeää, ja vastuullinen raha-asioiden hoito on aina hyvä asia, ja suurimmasta osaa aikuisille välttämätön. Rahan säästämisvinkkien lisäksi saatamme jatkossa julkaista artikkeleita ja vinkkejä mm. tarjouksista, sijoittamisesta tai rahan tienaamisesta sekä yrittämisestä. Tämän lisäksi pidämme lainavertailumme ajan tasalla sekä postaamme kaikki uudet laina-alan ja aiheen merkittävät uutiset, kuten nyt esimerkiksi käsitteillä olevan pikavippikielto-asian edistymisen.

Joka tapauksessa, tässä muutama arki elämän rahansäästövinkki:

 

Säästä rahaa lennoissa ja matkailussa

Jos pidät matkustamisesta, tai joudut sitä jostain syystä paljon tekemään (nimenomaan lentokoneella), niin on ilman ajattelemista yllättävää, kuinka paljon rahaa voikaan säästä ihan sillä, että ottaa joka kerta hieman halvemman lentoyhtiön. Summa vaihtelee tietenkin sen mukaan, kuinka paljon matkustat. mutta sentti säästössä on myös (periaatteessa… :D) miljoonan alku. On olemassa monia vertailusivustoja, jotka laittavat asioita järjestykseen niiden hinnan mukaan, ja luonnollisesti myös on olemassa tällainen palvelu tai hakukone enemmänkin, joka vertaa lennot ihan yksinkertaisella hakukoneella, minne ikinä oletkin menossa.

Kroatia

Kroatia on oma suosikkimatkakohteeni, ja käyn siellä jopa kerran vuodessa, ja olen käynyt siellä tähän mennessä jo varmaan 9 kertaa (en jaksa ajatella tai muistella, kuinka monta tarkalleen…) Sen takia ajattelin, että voisin suositella sitä matkakohteena, ja samalla kerron, että Kroatia matkat on helppo löytää oheisesta linkistä kaikkein halvimmalla. Kroatia on kauneimmillaan varsinkin kesällä, ja suosittelen sitä matkakohteina kaikille! Voit oppia lisää kroatiasta täältä.

 

Säästä rahaa kupongeilla

Kupongit ovat loistava keino säästää rahaa, ja suurin osa ihmisistä ei tunnu tajuavan, kuinka paljon kupongeilla voi oikeasti säästää. Tämän lisäksi suurimpaa osaa kupongeista voi ihan törkeästi vain tulostaa uudestaan, sillä yritykset eivät tarkasta kassalla koodeja, ja samalla kuponkejen ideana yrityksille on, että he saavat enemmän myyntejä. Kun asiakas omistaa kupongin Hesburgeriin, ja koittavat päättää, menisivätkö Mäkkäriin vai Heseen, on päätös yleensä ennalta-arvattavissa. Joten siitä vaan tulostelemaan! 

Säästä rahaa ostamalla säästöpossu

Oikeasti. Ostamalla säästöpossun voit säästä ihan niin paljon, kuin kolikoita kertyy sinulle, itselläni tämä tarkoitta jopa viittä kymppiä per kuukausi! Kolikot painavat inhottovasta takataskussa, ja itse en osaa lompakkoa muualla pitää. Sen takia säästöpossun hommaaminen oli kaksi kroatialaista kärpästä yhdellä iskulla (vanha kroatialainen sananlasku), eli säästän rahaa ja vältän kipeän takamuksen

Related Posts

Share This