Fixura – Lainaa rahaa suoraan sijoittajilta

Mar 11, 2012 by

Fixura on mielenkiintoinen lainapalvelu, josta voit joko lainata tai antaa rahaa lainattavaksi lainaa hakeville ihmisille.

Jos haluat lainata rahaa, voit itse lähes täysin vapaasti päättää lainan takaisinmaksuajan, korkoprosentin ja muut lainaehdot. Periaatteessa voit saada melkein ilman korkoja huonolla luottoluokituksellakin, jos joku suostuu sinulle rahaa lainaamaan.

Kun lähetät lainahakemuksesi sivulle, näkevät sijoittajat antamasi lainapyyntösi tietoinesi kera. Mitään takuuta ei ole siitä, lainataanko sinulle rahaa. Lainaaja voi lainata myös osan tarvitsemastasi lainasummasta, esim jos ilmoitat tarvitsevasi 5000 euroa, voi joku lainata sinulle vain 1000 euroa, ja laina myönnetään, kun koko potti on kasassa.

Sen jälkeen, kun laina on myönnetty, Fixura hoitaa loput. Perintä ja laskutus jää siis Fixuran tehtäväksi.

Fixura on myös lainaamisen lisäksi mielenkiintoinen sijoituskohde – Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden lainata rahaa pikavippien tapaan, ja jos osaat valita lainaajat hyvin sekä kärsivällisesti, voit kokea suuria tuottoja. Ja vaikkei lainaaja sinulle maksaisikaan, saat silti suurimman osan rahoistasi takaisin perintäfirman avulla. Sijoittaja siis itse päättää, kenelle hän lainaa rahaa. Sijoittaja näkee lainanhakijan hakemuksen sekä tämän tiedot.

Rahaa muille lainatessa näet myös lainanhakijan luottoluokituksen, ja sen, kuinka ajoissa he maksavat lainansa takaisin. Lainanhakijan tulee tämän lisäksi olla väh. 21-vuotias ja omistaa säännölliset tulot.

Manuaalisen sijoittamisen lisäksi voit myös valita käyttöösi automaattisen sijoittamisen, eli siis kun ehdot täyttävä lainahakemus tulee eteen, lainaat rahaa automaattisesti haluamaasi kattoon asti. Tämä vaihtoehto on kätevä varsinkin sitten, kun sinulla on vähän kokemusta muille rahaa lainaamisesta. Voit siis pyörittää omaa pieni(tai iso) muotoista pikalainayritystä ilman, että omistat oikeasti mitään yritystä.

Kaiken kaikkiaan Fixura on hyvä ja mielenkiintoinen tapa sekä lainata että sijoittaa rahaa, mutta siihen sisältyy myös pieni riski, luonnollisesti.

Tutustu prosessiin tarkemmin täällä.

 

Muita Sijoituksia ja Rahastoja

BIGBANK on sijoitusrahasto, joka lupaa jopa 2,55+ prosentin talletuskorkoa – joka on erittäin suuri kilpailijoihin verrattuna. Talletuskorko on kiinteä, eikä muutu, kun esim. osakekurssit muuttuvat. Kauppalehden määräaikaistalletusten korkovertailusta selviää, että BIGBANKin korot ovat muita pankkeja suuremmat. BIGBANK on vakaa ja varma talletusrahasto, joka on toiminut jo monen vuoden ajan.Korko vaihtelee sijoitussummasi sekä ajan mukaan.

Talletus on lähes 100% riskitön, eli jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, kannattaa laittaa muutama tonni BIGBANKKIIN. Lue lisää täältä.

Related Posts

Share This